Τηλ 694 866 7646 | mode.crab@gmail.com
Δωρεάν μεταφορικά & αντικαταβολή με αγορές άνω των 50.00€ για όλη την Ελλάδα
Τηλ 694 866 7646 | mode.crab@gmail.com
Δωρεάν μεταφορικά & αντικαταβολή με αγορές άνω των 50.00€ για όλη την Ελλάδα

Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής(για Ελλάδα)

Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες που αφορούν παραδόσεις προϊόντων μόνο εντός της εδαφικής επικράτειας του Ελληνικού Κράτους.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με την ταχυμεταφορική εταιρεία «ΕΛΤΑ Courier», ή “Γενική Ταχυδρομική” ή “Speedex”.

Υπάρχει το ενδεχόμενο οι δυσπρόσιτες περιοχές να εξυπηρετούνται από το τοπικό Ταχυδρομείο.

Τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 3,50€ και το κόστος επιπλέον αντικαταβολής σε 1,50€. Για παραγγελίες άνω των 59.99€, τα παραπάνω κόστη είναι εντελώς δωρεάν.

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης:

 • 1-3 εργάσιμες μέρες για Χερσαία Ελλάδα
 • 2-4 εργάσιμες μέρες για Νησιώτικη Ελλάδα και δυσπρόσιτους χερσαίους προορισμούς (όπως Χανιά, Ρέθυμνο, Ρόδος κλπ).

Με την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε email με αναλυτικές πληροφορίες για την παραγγελία σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email mode.crab@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6948667646 για οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε.

Παραγγελίες που λαμβάνονται Σάββατο και Κυριακή εκτελούνται την Δευτέρα.

Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση πέραν του προβλεπόμενου χρόνου, όπως επίσης και για την καθυστέρηση λόγο μη επαρκών στοιχείων του αποστολέα.

Στην δεύτερη περίπτωση το αρμόδιο τμήμα θα έρθει απευθείας σε επικοινωνία με τον πελάτη, προκειμένου να διευθετηθεί άμεσα το ζήτημα.

Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο mode.crab@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6948667646.

Τρόποι Αποστολής(Ισχύει για Κύπρο)

Οι παραγγελίες παραδίδονται με την ταχυμεταφορική εταιρεία «KRONOS Express» ή «Γενική Ταχυδρομική» απευθείας στη διεύθυνση όπου θα μας υποδείξετε.

Έξοδα αποστολής

 1. Εconomy Delivery («KRONOS Express»)
  Επιλέγοντας αυτό τον τρόπο αποστολής τα έξοδα μεταφοράς ανέρχονται στα 7€. Η παράδοση γίνεται σε 8 με 10 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση αλλαγής τα έξοδα ανέρχονται στα 15€.
 2. Express Delivery («Γενική Ταχυδρομική»)
  Επιλέγοντας αυτό τον τρόπο αποστολής τα έξοδα μεταφοράς ανέρχονται στα 10€. Η παράδοση γίνεται σε 2 με 3 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει Express Delivery τα έξοδα αλλαγής ανέρχονται στα 20€.

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης

 1. Economy Delivery
  Οι παραγγελίες που έχουν πραγματοποιηθεί από Δευτέρα έως και Τετάρτη (έως τις 11:00 π.μ. ώρα Ελλάδος) θα αποστέλλονται την Τετάρτη και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 8 με 10 εργάσιμες ημέρες. Παραγγελίες που πραγματοποιούνται από Πέμπτη και μετά αποστέλλονται την επόμενη Τετάρτη.
 2. Εxpress Delivery
  Οι παραγγελίες που έχουν πραγματοποιηθεί σε εργάσιμες ημέρες πριν από τις 11:00 π.μ.(ώρα Ελλάδος) θα αποστέλλονται την ίδια ημέρα, αεροπορικώς και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 2 με 3 εργάσιμες από την ημέρα που πραγματοποιήθηκε η παραγγελία.
 3. Με την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε email με αναλυτικές πληροφορίες για την παραγγελία σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email mode.crab@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6948667646 για οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε.

  Παραγγελίες που λαμβάνονται Σάββατο και Κυριακή εκτελούνται την Δευτέρα.

  Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση πέραν του προβλεπόμενου χρόνου όπως επίσης και για την καθυστέρηση λόγο μη επαρκών στοιχείων του αποστολέα ή δυσμενών καιρικών συνθηκών.